-

 
Oberoende experter - Affärssystem
Industrilogistik AB arbetar som oberoende analytiker, rådgivare och projektledare till dig som ska upphandla nytt affärssystem. Vi arbetar helt fristående från systemleverantörerna och vi arbetar med samtliga parter på systemmarknaden. Vi stödjer företag i alla faser från analys och förstudie till upphandling, avtal och implementering. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, bygg- och entreprenadföretag. Våra kunder är allt ifrån mindre familjeföretag till större börsbolag.
 
 Systemstöd en ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves ERP. Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar som stöd för deras affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft och lönsamhet.

iStone hjälper sina kunder med både system- och branschkunskap genom att utnyttja Microsoft Dynamics 365 för att uppnå största möjliga effektivitetsvinst. Ett helhetsansvar från kravställning, behovsanalys till implementering, projektledning och support. Microsoft har utsett iStone till ledande leverantör av lösningar för tillverknings- och processindustrin, Årets Partner 2015 och 2016!

Helhetslösningar med fokus på affärssystem!
KR System levererar sedan 1985 helhetslösningar med fokus på affärssystem och är Sveriges ledande leverantör av Pyramid Business Studio.

Pyramid Business Studio generation 4 är en komplett administrativ plattform för:
•    Handelsföretag •    Serviceföretag •    Tillverkande företag •    Retail, konsumenthandel
•    Entreprenadföretag

Företag väljer Pyramid eftersom det är:
•    Användarvänligt •    Flexibelt •    Plattformsoberoende •    En öppen plattform för integration
•    Enkelt och billigt att anpassa för kundunika behov •    Det system som ger mest funktionalitet till lägst kostnad

Kontor:
Göteborg, Karlstad, Malmö, Stockholm, Skövde
Microsoft har utsett EG till årets partner inom affärssystem och CRM 2017. Vi på EG besitter djup branschinsikt inom Process Industri, Projektstyrd tillverkning, Retail och Utility i kombination med spets kompetens inom molntjänster. Denna kombinationen har gett EG en unik position som en av Skandinaviens ledande leverantör av Affärssystem, CRM och Business Intelligence då vi förstår våra kunders arbetsprocesser och utmaningar. EG levererar affärssystem baserade på Microsoft Dynamics 365 och Infor M3.


Addovation är lever¬antör av IFS Applications mot små och medelstora företag inom tillverkande industri. Vi är en långsiktig partner som tar ner komplexitet och själlösa IT-termer till affärsnytta och begripliga processer. Vår konsultkapacitet består av sextiotalet seniora konsulter med en genomsnittlig erfarenhet på femton till tjugo år inom IFS.

Implema skapar mer konkurrenskraftiga företag med effektiva affärsprocesser utifrån marknadens ledande affärsstödslösningar: SAP, Microsoft Dynamics 365 och IFS Applications.
Implema har huvudkontor i Stockholm  med lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Örebro, Umeå och Sundsvall.
Företaget, som grundades 1998, omsätter 190 miljoner kronor och har cirka hundratjugo medarbetare.

Jeeves Information Systems en helhetsleverantör av affärssystem Jeeves ERP är nästa generations affärssystem i molnet för små och medelstora företag som vill ha ett affärssystem lika unikt som sin verksamhet. Sedan starten 1992 har företaget vuxit och har nu mer än 2000 kunder som verkar på en rad olika vertikala marknader inom produktion, distribution, partihandel och service. Vi finns där och stöttar våra kunder hela vägen; från utveckling av systemet till implementation och produktsupport. I vår produktportfölj finns Jeeves ERP och Garp, läs mer på jeeveserp.com samt garp.se.Infor är en global programvaruleverantör och strategisk teknikpartner för mer än 90 000 organisationer över hela världen. Våra affärslösningar är avsedda för specifika industrier och erbjuder kompletta sviter som är utformade för att hjälpa företag att stärka sin verksamhet, driva tillväxt och snabbt anpassa sig till förändringar i organisationen. Infor erbjuder djup branschkunskap och flexibla applikationer, utvecklade med senaste teknologi som ger en rik användarupplevelse.

Tyringekonsult AB har arbetat med EDI-lösningar sedan 1985 och har några av Sveriges mest erfarna integrationskonsulter. Vi levererar lösningar inom Build, Logistics, Trade samt Automotive. Bland våra kunder märks många av Sveriges ledande internationella företag, av vilka flera har varit kunder sedan starten.

Optimity sell and implement Optimity Demand & Supply Balance. Optimity is Demand & Supply Balance is a new kind of planning tool – one that finds the most profitable plan. It’s easy-to-use, but powerful. It unifies the business and drives growth and success through the power of true supply chain optimization technology.

  
På Lundalogik älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugo års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Under åren har vi hjälpt över 6000 företag, vilket gör oss marknadsledande. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!Vi är en långsiktig partner som med god erfarenhet tar hand om implementering, integration, anpassning, utveckling och support av ekonomi-, logistik och BI-lösningar. Vår spetskompetens finns på Visma Business, Visma.net, QlikView, QlikSense och kundunika webbapplikationer.  


 
För oss på Orango är det övergripande målet att göra våra kunder framgångsrika. Vi har haft förmånen att under många år ha kunder som är några av de mest spännande och framgångsrika företagen i Sverige. Vi erbjuder heltäckande affärssystemslösningar för Dynamics NAV, Dynamics 365 for Operations, Dynamics AX, Bison och PRMS

Sedan 1979 har AEB hjälpt företag med standardiserade och automatiska logistikprocesser inom supply chain management och global handel att nå bättre resultat, både nationellt och internationellt. Idag har AEB mer än 400 medarbetare, 5 000 kunder och är en av de största leverantörerna av supply chain IT-mjukvara i Europa.


SAPs Guld Partner Littlefish AB levererar och installerar affärssystemet SAP Business One. Littlefish erbjuder små och medelstora företag, som ett av de första svenska företagen, ett komplett affärssystem som du kör i din browser. Ett affärssystem i molnet helt enkelt. En tjänst för tillverkande, grossist- och tjänsteföretag i Sverige.


eCraft hjälper er att digitalisera, automatisera och kontinuerligt förbättra er verksamhet i dagens globala konkurrensmiljö. Vi gör detta genom att designa innovativa lösningar ovanpå era affärssystem, där vi kombinerar modern teknologi med en unik förmåga att likrikta IT-system och affärsverksamhet för att tillsammans lösa de ständigt ökande krav som ställs.Är transporter viktiga för ditt företag? Är du mån om att allt från bokning till uppföljning sker så smidigt och effektivt som möjligt? 

LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration. Du kan enkelt välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid, och givetvis direkt från ditt affärssystem. 
Träffa oss på plats och hör hur du kan få Ert företag att både spara tid och pengar


Salesforce is the world's leading CRM software and enterprise cloud ecosystem. The Salesforce Customer Success Platform can help your business grow into a more streamlined, effective and efficient organisation across sales, service, marketing and more.

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd och digitalisering. Vi levererar verktyg där befintliga system inte räcker till, så våra kunder kan bedriva sin verksamhet effektivare. Vi använder marknadsledande system från bl.a. Visma, Qlik, EazyStock, Bitlog, Erisma och Medius. Läs mer på www.exsitec.se.

Vi på 4front AB är en Salesforce-partner med huvudkontor i centrala Malmö. Vårt team består av ett gäng Salesforce-certifierade utvecklare, konsulter och projektledare. Vi har stor vana av att leverera alla typer av lösningar till CRM-system till en rad nöjda kunder både i Sverige och internationellt. Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer!

TeleComputing – Nordens specialist på molntjänster
TeleComputing erbjuder kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. Vi hjälper företag och organisationer skapa verkligt affärsvärde. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidssäkra. Koncernen har cirka 700 anställda och cirka 1 300 kunder.
 
Bitlog WMS har kraftfull standardfunktionalitet för att passa alla som jobbar med lager och distribution. Ett och samma moderna system kan konfigureras så det fungerar bra för olika verksamheter och storlek på företag.
Alla lageraktiviteter utförs digitalt med en mobil iPad-klient (app