-
Oberoende experter - Affärssystem
Industrilogistik AB arbetar som oberoende analytiker, rådgivare och projektledare till dig som ska upphandla nytt affärssystem. Vi arbetar helt fristående från systemleverantörerna och vi arbetar med samtliga parter på systemmarknaden. Vi stödjer företag i alla faser från analys och förstudie till upphandling, avtal och implementering. Sedan 1999 har Industrilogistik medverkat i flera hundra affärssystems- och förbättringsprojekt mot tillverkande-, distribuerande-, service-, bygg- och entreprenadföretag. Våra kunder är allt ifrån mindre familjeföretag till större börsbolag.
 
 


Systemstöd – ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och Jeeves ERP. Vi erbjuder balans mellan hög kundnytta, kort projekttid och låg totalkostnad.iStone hjälper sina kunder med både system- och branschkunskap genom att utnyttja Microsoft Dynamics 365 för att uppnå största möjliga effektivitetsvinst. Ett helhetsansvar från kravställning, behovsanalys till implementering, projektledning och support. Microsoft har utsett iStone till ledande leverantör av lösningar för tillverknings- och processindustrin, Årets Partner 2015 och 2016!

Text kommer inom kort
Text kommer inom kort
Addovation har marknadsledande kompetens inom IFS Applications. Vi erbjuder specialistkunskap inom affärssystem för små och medelstora företag. Vår expertis sträcker sig mot tillverkande industri och företag inom service, underhåll och entreprenad. Addovation erbjuder rådgivning, teknisk expertis och förvaltning inom IFS Applications.


Text kommer inom kort
Jeeves ERP är nästa generations affärssystem i molnet för små och medelstora företag som vill ha ett affärssystem lika unikt som sin verksamhet. Kunderna verkar på en rad olika vertikala marknader inom produktion, distribution, partihandel och service. Mer information hittar du på www.jeeveserp.comEpicor är ett världsledande företag som tillhandahåller affärslösningar för företag inom tillverkningsindustri, distribution, detaljhandel och tjänstesektor. Epicor levererar integrerade affärslösningar för resursplanering, mjukvarulösningar för handeln, supply chain management  och human capital management som ger företag möjlighet att arbeta effektivare och öka lönsamheten. Med lång erfarenhet av innovation, branschspecifik kunskap och passion för kvalitet tillhandahåller Epicor ett komplett urval tjänster som främjar en snabb avkastning på investeringen och låg total ägandekostnad vare sig det rör sig om en lokal, regional eller global affärsverksamhet.

Tyringekonsult AB har arbetat med EDI-lösningar sedan 1985 och har några av Sveriges mest erfarna integrationskonsulter. Vi levererar lösningar inom Build, Logistics, Trade samt Automotive. Bland våra kunder märks många av Sveriges ledande internationella företag, av vilka flera har varit kunder sedan starten.

  
På Lundalogik älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugo års erfarenhet av marknaden för säljstöd, CRM och kundvård. Under åren har vi hjälpt över 6000 företag, vilket gör oss marknadsledande. Kom förbi vår monter så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!Text kommer inom kort